Hvis du har spørgsmål, så har vi svar!

Se svar på typiske spørgsmål herunder…

Kunder

Ja, du kan naturligvis altid opsige din aftale med Salestring.com, og er aldrig bundet udover løbende måned + 30 dages opsigelsesfrist.

Salestring.com samarbejder med en lang række medier og blogs, og de er alle registreret i vores system. Vi sørger for at alle medier og blogs ved at dine bannere og tekstlinks nu er i vores system, og vi sørger også for at dine bannere og tekstlinks får en masse visninger på vidt forskellige medier – og derudover er vores system beregnet på selvbetjening for medierne. Hvis din webshop og de procenter eller priser pr. klik, salg eller besøgende du vil betale til medierne er attraktive nok, så henter medierne dine bannere og tekstlinks i vores system.

Salestring.com er det sikreste sted for dig – hos os kan hvert enkelt salg der kommer igennem systemet spores og evt. annulleres. Du sikrer dig dermed at de salg du betaler for er 100% reelle. Så din eneste “risiko” er vores StartUp-fee på kr. 7.500.

Hos Salestring kan du se statistik på visninger, klik, leads og salg – og du kan se tidspunkt m.m. for det pågældende salg.

Du modtager et par trackingkoder til din kvitteringsside – med 2 små tilføjelser omkring ordrenummer og ordreværdi inden I smider den op, så er vi klar til at teste og være i luften indenfor få timer.

Fra en bruger er blevet eksponeret for et banner eller et tekstlink for din webshop, så gemmes der en cookie på brugerens computer i 30 dage. Det er branchestandard. Det vil sige at når din nye kunde efter 30 dage vælger at købe igen hos dig, så betaler du ikke længere kommission til det medie hvor brugeren oprindeligt blev eksponeret for dine bannere eller tekstlinks.

Affiliates

Hvis du ønsker at bruge tekstlinks på dit site, så er den nem at finde øverst under hver kampagne. Inden du kopierer en banner-kode, så sæt hak i boksen ved “Impression Pixel” i toppen på hver kampagne, lige under “Tracking Link Options”. Så bli’r der automatisk tilføjet en impression-pixel til hver bannerkode inden du kopierer dem. Dette er afgørende for om der tælles visninger = om du kan få kommission for i-salg.
Hvis du ønsker at deeplinke, så tilføj blot dit deeplink inden du kopierer koden til det pågældende banner eller link du ønsker at bruge. Alle deeplinks skal encodes, og det bli’r de automatisk på vores platform. Hvis du er i tvivl, så skriv til os og vi kan validere dit link.
Hvis du har flere end ét website, og ønsker at køre kampagner seperat og ønsker rapportering pr. site, så vælger du blot at indsætte “source” eller “sub-id” i dit link, så kan du altid separere din trafik i din rapportering. Du er til enhver tid velkommen til at oprette flere affiliate-konti hvis du ønsker det.
Når du er oprettet og dermed godkendt som partner hos Salestring, så har du adgang til alle vores kunder. Vi eller vores kunder behøver ikke godkende dig og dit site flere gange…

Hos Salestring er der ingen lange ventetider på dine penge. Du får udbetaling i slutningen af hver måned, og din udbetaling matcher din indtjening fra den måned der sluttede 60 dage tidligere. Husk at opdatere med dine bankdetaljer eller en PayPal-email, vi kan også udbetale dine penge af den kanal. Du skal dog ha’ minimum kr. 300 stående på din konto for at få udbetaling.

Spørgsmål? Så kan du altid skrive til os på [email protected]. Vi bestræber os på altid at svare indenfor 24 timer, men typisk går der under et par timer inden du har svar.